Фото без опису

Для першокласників – це свято Першого дзвоника, а в цілому, свято початку нового навчального року, перш за все для учнів, вчителів та батьків.

Цьогоріч два заклади загальної середньої освіти – КЗ «Ліплявський ліцей» та КЗ «Келебердянський ліцей» Ліплявської сільської територіальної громади гостинно відкрили двері для 329 учнів та 69 дошкільнят.

Привітання до Дня знань у віршах, прозі, хвилюючі промови батьків випускників, трепетні побажання першої вчительки, підбадьорливі оплески несміливим кумедним першачкам, і море квітів - таким є свято 1 вересня. Традиції та святкування не міняються десятиліттями. Щороку початок вересня шкільним дзвоником скликає у світ знань допитливих дітей різного віку.

Свято Дня знань однаково хвилююче для дорослих та дітей. Батьків шкільний дзвінок переносить у шкільні, безтурботні роки, вчителів мобілізує до праці, дітей закликає до зібраності й відповідальності.

Не залишилися осторонь свята Дня знань і Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко та начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Тетяна Зверева. Вітаючи із святом, вчителям побажали невичерпного ентузіазму, бажання знову і знову відкривати прекрасний світ разом з учнями. Батькам школярів - витримки і нагадали, що оцінка – не єдине мірило успішності й унікальності їхньої дитини. Ну, а школярам – допитливості й цікавості, успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги та вручили подарунки для навчальних закладів і, звичайно ж найменшим школярам – першокласникам.

Найстаршим учням – одинадцятикласникам, очільник громади побажав йти по життю, дотримуючись курсу щастя і удачі, прагнути до своєї заповітної мрії та вірити в себе. Щоб доросле життя було сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів.

Усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з учителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам та одинадцятикласникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона  цікава і по-справжньому нескінченна!