Фото без опису

4 вересня біля адмінбудинку Келебердянського старостинського округу відбувся святковий захід, присвячений Дню підприємця.

На захід були запрошені всі підприємці громади та жителі села. З вітальним словом виступив голова Ліплявської сільської ради Сергій Валентинович Геращенко та вручив подяки за багаторічну працю підприємцям, які займаються підприємницькою діяльністю багато років. Також подякував усім підприємцям громади за підтримку, розуміння та вчасну сплату податку.

Дякуємо всім підприємцям за їхню працю. Підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Підприємництво - це талант і водночас велика праця, гідна пошани і підтримки. Бажаємо Вам, шановні підприємці, міцного здоров'я, успіхів у бізнесі, усіх гараздів у родині. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі та у кожній сім"ї. Нових трудових здобутків Вам в ім'я, розквіту на благо нашої громади та на благо нашої України. Дякуємо підприємцям громади та жителям села, що знайшли вільну годину відвідати святковий захід. Дякуємо колективам художньої самодіяльності "Горлиці" та "Перлині", дякуємо наймолодшій солістці сільського Будинку культури Даші Касіч за чудові пісні, за хороший настрій і приємно- проведений захід.