Доброта - це те, що робить кожного з нас сильнішими, навіть маленька добра справа здатна змінити світ на краще, доводять власним прикладом жителі хутора Діброва Ліплявської громади.

    Для мешканців хутора безперебійна подача води до будинків завжди була проблемною, особливо у літній період.

      Щоб покращити водопостачання у 2019 році за кошти бюджету Ліплявської громади було придбано обладнання та труби для проведення робіт по заміні аварійних ділянок водогону, власними силами жителів щороку року проводяться роботи по заміні водяного насоса та інші ремонтні роботи із залученням техніки ВП «Ліпляве» ТОВ НФ «Урожай».

     І цього року знову зіткнулися з проблемою подачі води, було чути нарікання зі сторони жителів до яких вода взагалі по декілька днів не потрапляла до будинків. Постало питання заміни ще частини труб, які вийшли із ладу на нові.

       До вирішення даного питання долучилися: голова громади Сергій Геращенко, взявши на себе організацію всього процесу роботи, директор СКП «Добробут»  Василь Нерода, які разом із начальниками земельного та юридичного відділів Володимиром Миненком та Володимиром Тікуновим, обговорювали шляхи вирішення покращання водопостачання та прийняли участь у сходці, де спільно обговоривши дану проблему, всі присутні жителі одноголосно вирішили звернутися за допомогою до «Урожаю».

     Оперативно відреагувавши на звернення БО БФ «МХП - ГРОМАДІ» оплатили рахунок на придбання труб та обладнання до них в сумі 21000 гривень.

    Від імені жителів хутора і від себе особисто хочу подякувати місцевим жителям Миколі Малашенку та Володимиру Наливайку за проведені монтажні роботи, жителю с. Озерище Миколі Захарченку за зварювальні роботи,  Павлу Хорошуну, який завжди іде на зустріч і власним трактором проводить всі підготовчі роботи, депутату Ліплявської громади Тетяні Наливайко, за приготовлений смачний обід. Такі справи є безкорисними. Ніхто з цих людей не чекає винагород, все робиться за покликом душі, адже добрі вчинки уособлюють в собі любов та  турботу .

         Велика подяка нашим постійним спонсорам Олександру Воскобойніку директору ТОВ НВФ «Урожай», директорці БО БФ «МХП-ГРОМАДІ» Тетяні Волочай, регіональному директору ВП «Ліпляве» Олександру Трохимцю,   які чудово розуміють сучасні економічні негаразди і ніколи не залишаються осторонь проблем своїх пайовиків. Хочеться зазначити що ваша допомога була вкрай необхідною та корисною.

    Саме так, спільними зусиллями ми змогли провести ремонтні роботи та відновити водопостачання задля блага жителів громади. 

 

                                                                                З повагою, депутат Ліплявської сільської ради  

Людмила Харченко