Фото без опису

24 вересня в Озерищі традиційно святкували День села. На свято завітали не лише односельці, а й гості з прилеглих територій, щоб разом відсвяткувати важливе для села свято. Сільський голова Сергій Геращенко щиро привітав всіх присутніх зі святом. Очільник громади побажав усім присутнім миру, міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя, досягнення своїх цілей та мрій, незламної віри у світле майбутнє.

Аби разом із Озерищанами розділити радість свята День села на святкування завітали кандидат в народні депутати України  Андрій Іллєнко та кандидат в народні депутати України, Золотоніський міський голова Віталій Войцехівський.

Усі  бажали жителям міцного здоров’я, достатку, родинного затишку, аби дитячий сміх завжди лунав на вулицях, а  селу  – стабільності та процвітання.

Подарунками та щиросердечними побажаннями сільський голова Сергій Геращенко з нагоди Дня села відзначив найстаршого жителя села – Кононенко Ніну Володимирівну та наймолодшого жителя села – Грубяк Романа Максимовича.

За давньою Українською традицією господар громади, сільський голова пригостив присутніх запашним короваєм.

Після закінчення офіційної частини розпочався святковий концерт.

За сприяння БФ «МХП-Громаді» для озерищан особливим пісенним дарунком став виступ заслужених артистів України братів Томіленків. Їх чарівний спів зачарував жителів та гостей села.

Після закінчення урочистої частини свято продовжилось запальною дискотекою під живу музику та святковим частуванням.

Діти розважалися на батуті, куштували солодку вату та попкорн. Жителі села брали участь у спортивних змаганнях та розіграші лотереї.

Приємно вразила присутніх на святі виставка народних умільців села Озерища, яка була облаштована  в приміщенні Будинку культури. Люди із захопленням розглядали роботи Наталії Бойченко, Олени Шарової та Тетяни Захарченко.

Свято закінчилося, але людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції та радість переповнювали кожного, хто завітав цієї днини в Озерище.

Висловлюємо щиру подяку директорам ? ТОВ «НВФ «Урожай – МХП» Олександру Воскобойніку, БФ «МХП-Громаді» Тетяні Волочай, регіональному директору ВП «Ліпляве» Олександру Трохимцю, голові ФГ «Едельвейс» Івану Слюсарю, які надали фінансову підтримку в організації свята.