День села Ліпляве – це спільне свято, свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й українською історією. Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та внукам за доброю традицією, 25 вересня, громада відсвяткувала день села Ліпляве.

Зранку і до вечора в центрі села було святково та людно. 

Урочистості з нагоди Дня села відбулися на літній сцені будинку культури.

Здавна гостей в Україні зустрічають хлібом і сіллю. Так і цього разу святковим короваєм привітали у Ліплявому почесних гостей –сільського голову Сергія Геращенка. Очільник громади привітав жителів та гостей зі святом, побажав міцного здоров'я, достатку в родинах, мирного неба, успіхів у всіх справах,

З нагоди свята вітання та подарунки отримали довгожителька села Касіч Олена Захарівна та найменший жителя села Чуприн Максим Артемович.

На свято завітали кандидати в народні депутати України  Андрій Іллєнко та Владислав Голуб, які привітали присутніх з днем села та побажали усім перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя та розквіту села, територіальної громади та рідної України.

Урочистості були насичені чудовою концертною програмою. За сприяння кандидата в народні депутати України Андрія Іллєнка своїми запальними виступами радували присутніх Катя Бойко та гурт Ромакс, фіналісти шоу Х-фактор!

Біля сільського будинку культури було організовано розважальну зону для дітей. Там встановили батут та гірку, де дітлахи досхочу розважались до пізнього вечора.

За гарною традицією був організований розіграш лотереї.  А ще - бажаючі робили знімки в спеціально облаштованій  фотозоні,  заряджались гарним  настроєм та позитивними емоціями.

По завершенню концерту всі бажаючі могли скуштувати смачну козацьку кашу.

Ніхто не залишився байдужим у теплій, урочистій атмосфері свята.

Завершилось дійство запальною дискотекою під живу музику та святковим феєрверком!

Висловлюємо щиру подяку директорам ? ТОВ «НВФ «Урожай – МХП» Олександру Воскобойніку, БФ «МХП-Громаді» Тетяні Волочай, регіональному директору ВП «Ліпляве» Олександру Трохимцю,  лісничому Ліплявського лісництва Олександру Чарусі, кандидату в народні депутати України Андрію Іллєнку за участь в організації проведення свята Дня села.