Фото без опису

26 вересня відбулось святкування Дня села Келеберди.

Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко привітав усіх жителів села зі святом. Відзначив найстаршу жительку села Надію Мефодіївну Голуб і наймолодшу жительку села Ярославу Докіну та вручив їм подарунки. Також за сумлінну працю та громадську активність відзначив голова жителів села, це директора сільського Будинку культури Надію Олексіївну Кравченко, Дениса Анатолійовича Бойка, ученицю 9 класу місцевого ліцею Дашу Касіч та побажав їм успіхів.

Під час урочистої частини Сергій Валентинович вручив Державні акти на право власності на землю учасникам АТО.

Привітати з такою важливою подією до села завітали гості - кандидати в народні депутати України Владислав Голуб, Андрій Іллєнко, Віталій Войцехівський та голова благодійного фонду, Посол миру, Міс Україна та Міс Всесвіт Юлія Гершун, депутат, голова ФГ «Едельвейс» Іван Слюсар, які бажали теплі слова жителям с.Келеберда.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яку подарували аматорські колективи 'Горлиця", "Перлина", дитячий танцювальний колектив "Ізіденс", наймолодший учасник Роберт Авеян, солісти Олег Нетека, Анастасія Келеп, ведучі Даша Касіч та Ліза Протасенко.

На свято була представлена учнями комунального закладу "Келебердянський ліцей" виставка "Дари осені".

Малеча гарно проводила час на дитячій галявині, де були розміщені батут, гірка, продаж солодкої вати, сувенірів, цікавих, дитячих прикрас та амулетів. Проводився розіграш святкової лотереї. Біля будинку культури були облаштовані фотозони. По традиції визначили найсильнішого жителя Келеберди.

На завершення свята пригощали жителів села, гостей запашним короваєм, .також всіх присутніх частували смачною картоплею та м'ясом.

Свято закінчилося драйвовою дискотекою під живу музику.

Сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці с.Келеберда вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися.

Від щиро серця дякуємо директорам  ТОВ «НВФ «Урожай» Олександру Воскобойніку, БФ «МХП-Громаді» Тетяні Волочай, голові ФГ «Едельвейс» Івану Слюсарю, приватним підприємцям Ніні Крутогуз, Аллі Буслі, Ларисі Дубенець, Катерині Світличний, Руслані Скопець, Аллі Воропай, жителям села Потєхову Дмитру Юрійовичу та Бутку Володимиру Івановичу за розуміння, підтримку, фінансову допомогу та безпосередню участь у підготовці та проведенні свята.Фото без опису