Фото без опису

Наші села - квітучі і красиві, але справжньою їх окрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, та спільні зусилля кожного і створюють неповторний образ нашої Ліплявської громади. Тому, вже традиційно, у кожному селі, раз на рік, проходить свято - ДЕНЬ СЕЛА.

 

2 жовтня таке святкове дійство зібрало усіх великою і дружньою родиною у селі Прохорівка.

 

На урочисту подію, привітати жителів громади зі святом, завітали сільський голова Сергій Геращенко, кандидати в народні депутати України Владислав Голуб, Андрій Іллєнко, Іван Степанець та голова благодійного фонду, Посол миру, Міс Україна та Міс Всесвіт Юлія Гершун.

 

У цей святковий день шановні гості бажали жителям міцного здоров’я, достатку та родинного затишку, а  селу Прохорівка – стабільності та процвітання .

 

Подарунками та щирими побажаннями сільський голова Сергій Геращенко з нагоди Дня села відзначив найстаршого жителя села – Вакуленко Ганну Гаврилівну та наймолодшого жителя села – Медуху Олександра Дмитровича.

 

Після урочистої частини та привітань присутні мали нагоду подивитися святковий концерт у виконанні гурту «Чарівниці», квартету «Молодички», дуету «Козачки», сольних виконавців О.Бакумець, А.Прохорова та танцювального колективу «Пролісок».

 

В ході святкування усі бажаючі смакували смачну козацьку кашу, діти розважалися на батуті, куштували солодку вату та попкорн,  ну і звичайно, всі отримували гарний настрій та позитивні емоції.

Завершилося свято святковою дискотекою під живу музику.

 

Щиро вдячні спонсорам, які надали допомогу в організації та проведенні свята:  ТОВ «Гладківщинське ХПП» (директор Солодка С.М.), ТОВ «Канівське лівобережне мисливське господарство» (директор Хорошун І.І.), ТОВ  "Парк-готель" Тихий ліс" (директор Назарок Є.В.), ТОВ «НВФ «Урожай» (директор Воскобойнік О.А.),  БФ «МХП-Громаді» (директор Волочай Т.В.), ФГ Молодик В.Ф., приватним підприємцям П.Стецюк, А.Бусля, А.Хижняк, Т.Тукаленко.

 

Це свято дало можливість кожному відчути себе частиною великої родини. Отож залишається побажати жителям Прохорівки надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села. Нехай сільський родовід кожного року проростає пагонами нових поколінь.