Фото без опису

В селі Ліпляве  завершено роботи з  встановлення  майданчика для катання на ВМХ велосипедах, роликах, скейтбордах та самокатах,  побудованого в межах проєкту «Облаштування центру дитячого дозвілля «Роллердром» на території Ліплявської ОТГ», що реалізується Ліплявською сільською радою  на прохання  місцевих жителів, підтриманого  Благодійним Фондом «МХП-ГРОМАДІ» та небайдужими місцевими жителями котрі займалися збором коштів.

Дякуємо всім, хто надав свій посильний внесок на реалізацію даного проєкту.

В межах проєкту плануються  роботи з благоустрою майданчика, що проводитимуться місцевим СКП «Добробут» та ініціативною групою жителів громади.  Всі охочі можуть долучитися до проведення робіт в суботу 24.10.2021 р..

Користуючись нагодою повідомляємо що бажаючі вже можуть проводити своє дозвілля на майданчику. Звертаємо увагу всіх прихильників  катання на ВМХ велосипедах, роликах, скейтбордах та самокатах про те що дані види дозвілля мають підвищений рівень небезпеки та  травматизму тому ПРОСИМО ознайомитися з наступними правилами та обмеженнями.

ПРАВИЛА

1. Перебування на території скейт - парку означає згоду відвідувачів з цими правилами.

2. Обладнання скейт - парку призначено виключно для їзди на трюкових: скейтбордах, роликах, самокатах та BMX-велосипедах.

3. Відвідувачі скейт - парку несуть повну відповідальність за своє здоров’я та життя, а також можливі нещасні випадки на майданчику.

4. Кожен відвідувач скейт - парку зобов'язаний мати захисний шолом та комплект захисту протягом всього часу перебування на території скейт - майданчику.

5. Особи, яким не виповнилось 18 років можуть перебувати на території скейт-парку з дозволу або під наглядом батьків, опікунів або інших уповноважених представників.

 

НА ТЕРИТОРІЇ СКЕЙТ- ПАРКУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

 

  • вживати та (або) знаходитися у стані алкогольного, наркотичного сп'яніння;
  •  кататись по вологому обладнанні скейт-парку;
  •  заважати іншим відвідувачам скейт-парку;
  •  сидіти на фігурах скейт-парку;
  •  псувати обладнання скейт-парку;
  •  кататися з металевими пегами.