Нещодавно у селі Келеберда  Ліплявської  громади  для ак­тивно­го дозвілля та від­по­чин­ку ма­ле­чі вста­нов­ле­но ди­тя­чий май­дан­чи­к на розі вулиць Молодіжної та Гончара, який  придбано за ра­ху­нок  коштів місцевого   бюд­же­ту. Монтаж майданчика було здійснено силами КП «Добробут», місцевих жителів села, мам, татусів та  навіть самої малечі.

Відтепер дітки села матимуть ще одне  облаштоване місце для ігор на свіжому повітрі, а це  не ли­ше ак­тивний від­по­чи­нок, а й жи­ве спіл­ку­ван­ня діт­ла­хів, яко­го так бра­кує в епо­ху ґад­же­тів, це змога віднайти нових,   справжніх друзів.

Діти кожного дня відвідують та випробують нові гойдалки. Дитячий сміх тепер лунає тут до пізнього вечора, а дорослі з радістю спостерігають  за тим, як  бавляться та набираються сил їхні дітки.

Крок за кроком, спільними зусиллями ми впорядкуємо  дитячий майданчик, тож запрошуємо долучитися до оформлення  майданчика, доповнивши його своїми виробами і сподіваємося на бережне ставлення до майна громади.

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто долучився до облаштування майданчика, а саме: сім’ям Юркових Віктора та Ольги, Світличних Ігоря та Тетяни,  Савченко Сергія та Лідії,  Несен Костянтина та Ірини, та Ганзенко Марії, Румині Андрію, Токар Олександру. Адже спільними зусиллями  ми покращуємо умови життя у своїй громаді.

 

                                                                                             Світлана Савченко, начальник служби у справах дітей,

депутат Ліплявської сільської ради

 

.

 

 

.