У селі Ліпляве діти та дорослі віднині матимуть додаткові можливості постійно займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я. Адже саме тут, на території КЗ «Ліплявський ліцей» встановлено спортивні тренажери, за сприяння голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка.

21 жовтня відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика, на яке завітав сільський голова Сергій Геращенко: «Дуже приємно відзначати, що тільки спільними зусиллями ми крок за кроком можемо розбудовувати  нашу спортивну інфраструктуру в Ліплявській громаді. І велика подяка кожному, хто долучився до цієї події. Адже найголовніше, що наші діти матимуть змогу підвищувати  рівень здоров’я та займатися фізичною культурою і спортом».

На відкриття затівали школярі та мешканці громади. Після вітальних слів настав час випробувати спортивний майданчик у дії. Сподіваємось, що встановлення нового спортивного обладнання сприятиме залученню жителів села і, передусім, молоді  до рухової активності  та поліпшення стану здоров`я.