Фото без опису

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери України. Сьогодні, напередодні свята, 5 листопада, у Ліплявській громаді урочисто відзначили професійне свято працівників соціальної сфери. В Келебердянському будинку культури зібралися спеціалісти, які безпосередньо забезпечують державну підтримку і соціальний захист громадян, фахівці комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ліплявської сільської ради Черкаської області» та відділу охорони здоров’я та соціального захисту

Працівників соціальної сфери громади привітав Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко. У вітальному слові Сергій Валентинович висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами жителів громади.

«Ви щоденно піклуєтесь про людей похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. Саме завдяки вашій праці і самовіддачі нам є чим пишатися, адже праця соціального працівника завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі», - зазначив Сергій Валентинович та побажав присутнім успіхів і натхнення у відповідальній та благородній справі, міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди.

Кращих соціальних працівників було нагороджено грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери України:

Кіт Тетяну Володимирівну;

Вітківську Любов Олександрівну;

Герман Ларису Миколаївну;

Северин Ніну Василівну;

Кисляк Ліду Іванівну.

Після урочистої частини заходу музичні дарунки працівники соціальної сфери отримали від аматорського колективу Келебердянського сільського будинку культури «Перлина».

Закінчився захід святковим частуванням.

         Щиро дякуємо старості Келебердянського старостинського округу Надії Савченко, працівникам Келебердянського сільського будинку культури за організацію та проведення на високому рівні свята з нагоди Дня працівника соціальної сфери.