Фото без опису

Відповідно до розпорядження Ліплявського сільського голови Сергія ГЕРАЩЕНКА від 03.12.2021 року за №  239 на території Келебердянського старостинського округу Ліплявської сільської  територіальної громади - с.Келеберда, с.Озерище  19 грудня 2021 року о 12.00 годині у сільському будинку культури с. Келеберда буде проведено громадське обговорення у формі громадських слухань.

У порядку денному  питання: “Про погодження з жителями Келебердянського старостинського округу кандидатури старости”

 Громадське обговорення проводиться для жителів Келебердянського старостинського округу – с.Келеберда, с.Озерище з обов’язковим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” щодо карантинних обмежень.

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за телефоном: 096-288-94-51 (відповідальна особа: Тікунов Володиир Валентинович; електронним листуванням: silradaliplava@gmail.com,  для зворотнього зв’язку  http://liplyavska.gromada.org.ua, .

Для реєстрації особам, які хочуть взяти участь у громадському обговоренні з правом голосу, необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, передбачений для посвідчення особи та встановлення її місця проживання в Україні.

 

 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради