Фото без опису

Ліплявська сільська рада Черкаської області 19 грудня 2021 року провела громадське обговорення кандидатури старости Келебердянського старостинського округу, яке відбулося в селі Келеберда. Це завершальний етап проведення громадського обговорення кандидатури старости Келебердянського старостинського округу.

В громадському обговоренні взяли участь: сільський голова Сергій Геращенко, секретар сільської ради Ніна Голуб та жителі Келебердянського старостинського округу.

Ліплявський сільський голова вніс на розгляд жителів сіл Келеберда та Озерище на посаду старости Келебердянського старостинського округу кандидатуру Савченко Надії Іванівни.

Під час проведення заходу було заслухано кандидата на посаду старости Келебердянського старостинського округу Надію Савченко та виступи учасників заходу.     

        Членами оргкомітету проведено письмове опитування шляхом заповнення підписних листів, щодо підтримки кандидатури Надії Савченко у селах Озерище та Келеберда. За результатами опитування, 284 особи підтримали висунуту кандидатуру, що складає більше 25% від кількості жителів в даному окрузі (1068 осіб).

     Процес затвердження кандидатури старости Келебердянського старостинського округу відбудеться на черговому засіданні Ліплявської сільської ради, а саме 24 грудня 2021 року.

Фото без описуФото без опису