Фото без опису

З кожним роком на території Ліплявської громади стає все більше і більше дитячих зон для відпочинку.

Наразі встановлено новий дитячий ігровий майданчик на території будинку культури в с.Сушки з сучасними елементами: ігровий комплекс, гойдалка, качалка, пісочний столик та пісочниця.

Даний майданчик придбано та облаштовано за рахунок коштів державного бюджету, виділенню яких сприяв  народний депутат України Сергій РУДИК та за ініціативи депутата Ліплявської сільської ради  Окасани Бакумець.

«Ди­тя­чі май­дан­чики із різ­но­кольоро­ви­ми гой­дал­ка­ми, гір­ка­ми, ба­лан­си­ра­ми, пі­соч­ни­ця­ми, ка­ру­се­ля­ми були і за­ли­ша­єть­ся улюб­ле­ними міс­цями активно­го від­по­чин­ку діт­ла­хів. У Ліплявській громаді за ос­танні ро­ки з’яви­лось чи­ма­ло но­вих іг­ро­вих май­дан­чи­ків та знач­но по­пов­ни­лись но­ви­ми іг­ро­ви­ми еле­мен­та­ми ді­ючі. Наш обов’язок – створити найкращі умови для життя наших дітей. Ми, дорослі, повинні дати їм можливість для правильного фізичного та розумового розвитку», – говорить голова громади Сергій Геращенко.

Виконавчий комітет сільської ради висловлює вдячність Сергію Рудику за надану допомогу, за те, що проблеми дозвілля наших дітей не залишилися байдужими. Адже всі ми хочемо бачити наших дітей щасливими та здоровими.