19 січня 2022 року на базі Ліплявської сільської бібліотеки відбулася нарада керівників закладів освіти та культури Ліплявської сільської територіальної громади.

У нараді взяли участь Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Тетяна Зверева, головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту та культури Ірина Слободяник, інспектор відділу освіти, молоді, спорту та культури Юлія Гончаренко, директори закладів загальної середньої освіти, Будинків культури, завідувачі сільських клубів та бібліотек Ліплявської сільської територіальної громади.

Нараду відкрила начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Тетяна Зверева, яка відзначила окремі досягнення та проблемні питання роботи закладів освіти та культури у минулому році. Також вона окреслила пріоритетні завдання на 2022 рік.

Основними питаннями, які обговорювались цього дня були: організація харчування в закладах освіти, надання статистичних звітів закладами культури, затвердження плану культурно-масових заходів, робота сайтів закладів освіти, планування роботи закладів культури, замовлення документів про освіту.

Учасники наради активно брали участь у обговоренні питань порядку денного, пропонували свої рішення і бачення багатьох спірних ситуацій, намагалися дослухатись один до одного, аби якомога ефективніше скоординувати та організувати роботу закладів освіти та культури для надання якісних освітніх та культурних послуг жителям громади.