Фото без опису

Поспішаємо повідомити...

Незабаром відбудеться подія, на яку з нетерпінням чекали учні, їхні батьки та колектив закладу освіти – відкриття шкільної їдальні після капітального ремонту.

Наразі завершено перший етап роботи по облаштуванню шкільної їдальні.

Нагадуємо, цей масштабний проєкт вдалося втілити у життя за сприяння народного депутата Сергія РУДИКА та коштам місцевого бюджету Ліплявської громади, на чолі з Сергієм ГЕРАЩЕНКО.

Сьогодні до ліцею з робочим візитом завітали нардеп Сергій Ярославович РУДИК та очільник громади - Сергій Валентинович ГЕРАЩЕНКО.

Посадовці, насамперед оглянули нове відремонтоване приміщення шкільної їдальні, а у ході ділової розмови було обговорено ряд інших актуальних питань життєдіяльності громади.

Сільський голова висловив щиру вдячність за співпрацю.

Директорка ліцею, Галина КУБАР, подякувала всім присутнім та зауважила, що розвиток освіти у громаді має гарантії на розвиток, поки усі гілки влади працюють злагодженою командою і мають єдину мету.

Наприкінці візиту керівник громади та адміністрація закладу освіти заручилися підтримкою Народного депутата України Сергія РУДИКА в подальшій співпраці.

Маємо на меті, що їдальня стане одним з найвідвідуваніших приміщень у закладі, де гарантовано буде смачне та безпечне харчування, а також приносимо вибачення учням та батькам за тимчосові незручності та дякуємо за розуміння.

Галина Кубар, директор КЗ "Ліплявський ліцей"

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису