Фото без опису

15 лютого 2022 року під головуванням сільського голови Сергія Геращенка, в приміщення сільської ради відбулася позачергова сесія VIII скликання.

На розгляд депутатів було винесено 27 питань Порядку денного.

На початку засідання депутати прийняли звернення до жителів громади про підтримку батальону територіальної оборони, про згуртованість та єдність, про впевненість власного народу.  

Наступним питанням була прийнята Програма підтримки Черкаського батальйону територіальної оборони в/ч А7324 на 2022 - 2025 роки.

 Також розглянуто та затверджено ряд земельних питань основним з яких було затвердження містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту села Ліпляве Черкаського району Черкаської області», тощо.

На засіданні були розглянуті та прийняті програми «Здорова громада на 2022-2025 роки», Програма організаційного забезпечення діяльності роботи Черкаського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області на період 2022-2024 роки»,  та відповідно внесені зміни до бюджету Ліплявської сільської ради на 2022 рік по забезпеченню виконання прийнятих Програм.

Фото без описуФото без описуФото без опису