Фото без опису

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛІПЛЯВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

У зв’язку із військовою агресією Росії, наша держава переходить у режим тотальної оборони. Кожен крок загарбника зустрічає шалений опір. Наші Збройні сили мають не тільки зброю, а й беззаперечну підтримку свого народу. Українці, як завжди у критичні моменти, гуртуються та допомагають один одному, піклуються про тих, хто вразливіший. Ми сильні, коли єдині. Зараз для нас велике випробування – усі разом ми повинні дати відсіч агресору та допомогти тим, хто цього потребує.

До нас їде багато дітей, жінок, літніх і хворих людей, яким дуже небезпечно залишатися там, в епіцентрі військових подій! Об’єднаємо наші спільні зусилля та максимально допоможемо евакуйованим.

Повідомляйте про бажання взяти на проживання, або інформацію про можливе місце розміщення для евакуйованих осіб за номерами телефонів:

с.Ліпляве – Савченко Ольга Іванівна, тел. 097-505-64-22;

с.Келеберда - Савченко Надія Іванівна, тел.096-90-79-897;

с.Озерище – Захарченко Тетяна Володимирівна, тел. 067-126-47-08;

с.Сушки, с.Прохорівка – Сквиря Наталія Павлівна, тел. 097-979-42-27.

 

Стежте за новинами,  будемо постійно інформувати вас про все необхідне. Зберігаємо спокій! В добу великих випробувань маємо бути сильними! Борімося – поборемо! Працюємо разом. Допомагаємо переселенцям – тим самим зміцнюємо Україну.

Давайте об’єднуватися, не будьмо осторонь!