Фото без опису

Зустріч влади і бізнесу

 

         Вчора, 24 березня, в залі засідань Ліплявської сільської ради відбулася перша, від початку війни, зустріч сільського голови з підприємцями, сільгоспвиробниками нашої громади.

         Мета зустрічі - співпраця бізнесу та місцевого самоврядування в період військової агресії рф проти України, та обговорення Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» прийнятого Верховною Радою України, який визначає особливості ведення бізнесу в період воєнного стану.

         «Зараз перед бізнесом стоїть багато викликів – розірвані логістичні ланцюги, зміна постачальників, мобілізація працівників, обмеження воєнного часу. Але в той самий час нечуваний  рівень взаємодії між  місцевим самоврядуванням, волонтерами та бізнесом дозволяє розв'язувати надскладні питання у найкоротший час.

         Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо створити умови для повноцінної роботи бізнесу та пожвавлення сплати місцевих податків і зборів, навіть у таких, надзвичайних умовах», - заявив сільський голова Сергій Валентинович Геращенко.

         Разом ми здолаємо ворога! За нами правда! Все буде Україна!

 

                                                                   Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради