Фото без опису

 У 2021/22 навчальному році закінчують здобувати повну загальну середню освіту 22 випускники,  які мають можливість цьогоріч складати вступний іспит.  

У 2022 році скасовано державну підсумкову атестацію для учнів випускних класів та дозволено одноразову зміну алгоритму вступної кампанії.

Випускники будуть складати не зовнішнє незалежне оцінювання з обраних предметів, а мультидисциплінарний тест, який зараз розробляється.

Для участі у тестуванні для вступу до закладів вищої освіти у 2022 році необхідно бути зареєстрованим у системі учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Випускники, що закінчують здобувати повну загальну освіту у 2022 році, реєструються для складання тесту, надаючи відповідний пакет документів до закладу освіти, в якому вони навчаються. Випускники минулих років надсилають відповідні пакети документів до регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Всі, хто зареєструвався для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, є потенційними учасниками вступних іспитів до закладів вищої освіти.

Термін реєстрації продовжено до 9 квітня. Всі хто бажає вступити до вишів у 2022 році мають створити реєстраційну картку учасника ЗНО.

Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису