Війна вкотре підтверджує, що український народ сильний, незламний, згуртований та завжди готовий подати руку допомоги людям, які опинилися у скрутних ситуаціях. Сьогодні ми об’єднались для ПЕРЕМОГИ!!!

 

5 квітня з Ліплявської громади відправлено  чергову партію продуктової гуманітарної допомоги. Це понад 500кг. овочів, різні крупи, макарони, овочеві консерви, понад 250 банок тушонки з риби та 150 банок тушонки з курятини, хліб,  борошно та  олія.  Цього разу допомога адресована в Бучацький район, для потерпівших від рашистів мирних жителів, які понад місяць перебували під окупантами.

Відправлено продукцію виготовлену та зібрану ВАМИ - небайдужими ініціативними жителями громади, тимчасово переміщеними особами та місцевими підприємцями.

 

Виконком, Ліплявський сільський голова вкотре ЩИРО ДЯКУЮТЬ всім хто долучається до збору допомоги.

 

ЗБІР ДОПОМОГИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!

До нас прибуває багато вимушених переселенців які потребують допомоги. Звертаємося до всіх небайдужих з проханням допомогти хто чим може. Є необхідність в продуктах харчування, одягу, постільній білизні, ковдрах, подушках, засобах гігієни, ліках.  Особлива потреба - приміщення для проживання (будинки, літні кухні, тимчасові помешкання).

 

У Ліплявській громаді організовано такі пункти збору:

 

с. Ліпляве – приміщення будинку культури с.Ліпляве;

с. Сушки – приміщення будинку культури с.Сушки;

с. Прохорівка – приміщення сільської ради у с.Прохорівка;

с. Келеберда – приміщення сільської ради у с.Келеберда;

с. Озерище – приміщення сільської ради у с.Озерище.

Пункти збору працюють щоденно з 9.00 год. до 15.00 год.

 

Дякуємо за щедрість душі, дякуємо за єдність, дякуємо за патріотизм. Разом ми сила. Все буде УКРАЇНА!!!

 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради