З початком воєнних дій на території України Ліплявська громада гостинно приймає вимушених переселенців з різних областей України, які постраждали від бойових дій.

         Дякуючи  кожному жителю громади, фермерам, нашим благодійникам та волонтерам, підприємцям та підприємствам, всім тим хто долучився до збору продуктів харчування, ми мали змогу відвантажити не одну партію гуманітарної допомоги  для наших Захисників та областей, які постраждали від бойових дій, а також  забезпечити продуктовими наборами  більше 200 сімей, які тимчасово проживають в селах нашої  громади.

                  Але на жаль війна триває, з кожним днем людей приїздить все більше й більше, і майже кожна із сімей потребує різного роду допомоги. Найбільш актуальним є питання забезпечення житлом та продуктами харчування.

               Вкотре звертаємося до всіх, хто має можливість надати житло для тимчасово переміщених осіб: повідомляйте  старостам сіл або за телефоном 066-681-77-87.

                Також потрібні продукти харчування, для комплектування продуктових наборів, особливо зараз, коли наші села поповнюються новими жителями.

              Пункти збору ті самі, працюють щоденно.

 

            Дякуємо за небайдужість та щедрість душі кожному, ми розуміємо, зараз нелегко усім, але подати руку допомоги людям, які потребують прихистку і сумують за своїми домівками – це так просто і водночас так важливо.

 

 

З повагою, сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО,

виконавчий комітет та депутатський корпус Ліплявської громади