Фото без опису

ВІДБУЛОСЯ 23 ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ЛІПЛЯВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Сьогодні, 28 квітня 2022 року, під головуванням сільського голови Сергія Геращенка відбулася  23 сесія Ліплявської сільської ради VIII скликання.

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів із 22, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ сільської ради та старости сіл громади.

На сесію сільської ради завітав народний депутат України Віталій Войцехівський. Віталій Олександрович розповів присутнім про ситуацію в країні, про подальшу розбудову інфраструктури нашої громади.

Всього на засіданні 23 сесії сільської ради було розглянуто 7 питань.

Одними із основних питань, які розглядалось на сесії сільської ради були – звіт сільського голови про роботу Ліплявської сільської ради та її виконавчого комітету у 2021 році та виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради за 2021 рік.

Далі депутати розглянули блок питань, підготовлених відділом земельних відносин, комунальної власності житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету Ліплявської сільської ради та прийняли по них відповідні рішення.

Відповідно до регламенту Ліплявської сільської ради рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису