Фото без опису

Крок за кроком кожен із нас наближає перемогу своєю працею. Поки мужні воїни захищають нас на лінії фронту, ми, ті що лишилися в тилу, не сидимо склавши руки. З перших днів війни, чуйні та небайдужі жителі Ліплявської громади, приєдналися до волонтерського руху та допомагають хто чим може як ЗСУ так і територіальній обороні та вимушеним переселенцям.

Працюючи разом, завдяки Вашій підтримці, сумлінному ставленні та розумінню, ми змогли зробити багато корисних справ. Жителі нашої громади плетуть маскувальні сітки, шиють бронежилети, виготовлять консерви, надають транспортні та комунальні послуги, роблять грошові внески, надають гуманітарну допомогу домашньою та придбаною продукцією, забезпечують житлом та продуктами людей які потерпіли від агресора втративши свої домівки, засоби вжитку та роботи.

Днями з нашої громади відвантажили чергову партію м’ясних консервів, це 1594 баночки курячої тушонки виготовлені Вами. Консерви відправлено Благодійній організації  БФ «МХП-Громаді», яка є замовником та надавачем продукції для їх виготовлення ( м’ясо куряче, банки, кришки). В подальшому консерви будуть направлені ЗСУ, тим хто захищає нашу свободу, наш спокій та нашу рідну землю.

Висловлюю  щиру вдячність  всім тим, хто в цю гарячу для села пору, не залишився осторонь та долучився до виготовлення м’ясних консервів, це:

Прохорівський старостинський округ – старості округу Наталії Сквирі, Гетьман Вірі, Ціпачевській Ользі, Валовій Любові, Тертиці Юлії, Пензарь Ларисі, Костюк Ганні, Бакумець Майї, Сподарик Наталії М., Сподарик Дарині, Коваленко Валентині, Коваленко Аліні, Коваленко Наталії, Геращенко Наталії та Петровій Світлані;

Келебердянський старостинський округ – старості округу Надії Савченко, Сірик Ніні, Кур’ян Світлані, Бабенко Ганні, Коптілій Валентині, Протасенку Петру, Войцехівському Олександру, Голуб Ніні, Гречухіній Оксані, Третяку Валентину, Власюк Ніні, Кряквіну Олександру, Дяченко Вірі, Коваленко Наталії, Боровику Миколі, директору Келебердянського ліцею Мірошник Валентині та всім технічним працівникам ліцею, працівникам сільського Будинку культури;

Село Озерище -  Захарченко Тетяні,  Пальонній Тетяні, Демченко Тамарі, Дарнобітовій Валентині, Сливі Валентині, Чередніченко Юлії, Наконечній Надії;

Село Ліпляве – Боровик Людмилі, Боровик Світлані, Шеремет Ірині, Шкляр Галині, Хворостині Леоніду, Степанець Світлані, Лободі Наталії, Івановій Валентині, Руденко Оксані, Вівдичу Олексію, Сліпченко Ніні, Березі Людмилі, Демченко Людмилі, Харченко Людмилі, Сивоволовій Наталії, Рожко Людмилі, Савченко Ользі, Місніковій Наталії, Герман Валентині, Воропай Юлії,  Бурмазі Раїсі, Савченко Тетяні, Чарусі Валентині та Чуйку Дмитру.

Вкотре дякую Вам, вашим сім’ям, та всім іншим, хто долучався до організації та виготовлення м’ясних консервів за плідну співпрацю, своєчасність, оперативність та відповідальність при виконанні доручень, за ваші чуйні та щирі серця.

Дякуємо нашим Героям! І на передовій, і в тилу кожен робить усе можливе, аби якнайшвидше здолати ворога та повернутися до мирного життя, до відбудови наших домівок, усіх наших планів, які нахабно порушили загарбники.

Разом ми переможемо! Все буде Україна!!!

 

Голова Ліплявської сільської ради Сергій ГЕРАЩЕНКО