Фото без опису

             Вчора, 17 травня,  Ліплявська громада провела в останню дорогу свого односельчанина, бійця  1 батальйону 54 десантно-штурмової бригади Яшного Євгенія Михайловича, який загинув 13.05.2022 року захищаючи свободу і незалежність України в місті Мар’їнка Донецькій області.

Євгеній Яшний  народився 05 грудня 1983 року в селі Ароматне Білогірського району Автономної Республіки Крим.  Проживав та навчався в селі Безбородьки Драбівського району. З 2017 року проживав в селі Ліпляве. Працював  в ТОВ "ВІДЖИ ПРОДАКШН" (Верес). Захищав Батьківщину з 2014 року, пройшов не один бій, був учасником АТО. Загинув як солдат, який віддав життя за нашу Україну,  за нас з вами!

Жителів громади, весь виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус, колеги по роботі, друзі та побратими  прийшли віддати шану бійцю  ЗСУ та провести його в останню путь. Люди зустрічали загиблого на колінах, з квітами та не стримуючи сліз. Після прощання та панахиди бійця поховали на місцевому кладовищі.

Участь в організації заходу взяли представники влади громади, Черкаської військової районної державної адміністрації та Канівського військкомату.  Витрати на поховання взяла на себе Ліплявська сільська рада.

Висловлюємо слова подяки, підтримки та співчуття рідним та близьким. Нехай добрий, світлий спомин про Євгенія Михайловича завжди залишиться у серцях усіх хто його знав, любив та шанував.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Не пробачимо ворога ніколи!

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради