Фото без опису

Зі святом, Україно! Зі святом громадо! З Днем вишиванки!

 

Шановні корінні та тимчасові жителі  Ліплявської громади!

Від себе особисто, від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Ліплявської сільської ради, щиро вітаю вас зі святом, з Днем вишиванки!

Українська вишиванка – це не просто вбрання, це історія та душа нашого народу. З давніх-давен вишита сорочка виконувала роль потужного оберега, який зберігає пам’ять роду.

Заборона носити вишиті сорочки в усі часи була переконливим доказом того, що українську культуру намагалися знищити, а українців позбавити їхнього національного коріння.

Ми вбираємося у вишиванки не тільки для краси, а й для того, щоб показати всьому світу, що Україна має свою самобутню національну культуру, звичаї, традиції, історію особливо в умовах сьогодення, коли знову українську культуру хочуть знищити, як і саму Україну.

Сьогодні, коли Україна перебуває у стані повномасштабної війни, щоб через вишиванку показати всьому світу незламність духу українського народу, працівники виконавчого комітету Ліплявської сільської ради одягли вишиту сорочку для того, щоб ще раз нагадати світові і собі, що ми УКРАЇНЦІ!

 

Дякуємо за УКРАЇНУ нашим Захисникам!!!

 

З повагою сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО