За час війни, наша громада прийняла близько 2000 внутрішньо переміщених осіб. На даний час деякі люди повернулися до власних домівок, але більша частина залишилась та потребують допомоги. Переважно – це люди з територій, де продовжуються бойові дії та ті, хто втратив своє житло.

Ліплявська громада продовжує допомагати таким внутрішньо переміщеним особам забезпечуючи їх товарами та продуктами необхідними для цивілізованого проживання.

24.05.2022 року Ліплявська громада отримала чергову партію гуманітарної допомоги, на цей раз від Черкаської обласної  військової  адміністрації, а саме: макаронні вироби, молоко, м’ясні консерви, томатну пасту, солодощі, концентрати, захисну медичну форму, антисептики, ковдри, матраци, засоби гігієни, тощо.

Щира вдячність Ігорю Івановичу Табурцю та його команді за небайдужість та проявлену турботу.

Допомогу вже отримали більша половина внутрішньо переміщених осіб. Хто ще не отримав може отримати звернувшись за місцем тимчасового проживання, а саме  в приміщення Будинку культури с. Ліпляве та старостинські округи  с. Прохорівка, с. Келеберда, с. Озерище.

Велика вдячність людям які допомагають громадам в цей важкий час!

 

Слава Україні, волонтерам та ЗСУ!

                                                     Виконавчій комітет Ліплявської сільської ради