Фото без опису

Літо – час оздоровлення дітей. Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я дітей.

Дбаючи про повноцінний відпочинок дітей, днями з громади до оздоровчого закладу "Сосновий Бір" направлено 6-ро дітей. Цього разу пощастило 4-м діткам з села Келеберда та 2-м з села Ліпляве.

Такий досуг для дітей організовано за  ініціативи депутата Черкаської обласної ради Олександра ВОСКОБОЙНІКА та при підтримці Черкаської обласної ради.

У цьому році організовано відпочинок і оздоровлення дітей з 6 до 16 років (діти з багатодітних сімей, діти з сімей тимчасових переселенців та діти учасників російсько- української війни) у Черкаському обласному санаторію "Сосновий бір". Санаторій розташований в мальовничій, екологічно чистій лісопарковій зоні “Соснівка” і займає територію в 13 га. Територія зі столітніми ялинами, соснами, дубами, цілющим повітрям, охоронний санаторний режим, спеціальні заняття фізичною культурою та комплекс різнобічних лікувальних процедур сприятливо впливають на поліпшення стану здоров'я дітей.

Літньої пори діти максимально повинні бути на свіжому повітрі, на майданчиках. Адже саме тут відбуваються основні оздоровчі моменти. Використати цей період необхідно дбаючи про повноцінне загартування повітрям, сонцем і водою.

 Бажаємо всім відпочивальникам - набратися сил та здоров’я, позитивних емоцій та вражень, гарних зустрічей та приємного спілкування!!!

 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради