Фото без опису

Сьогодні - останній день навчального року у школах нашої громади. Це без перебільшення був складний навчальний рік для дітей, вчителів та батьків, адже майже цілий рік діти провели на дистанційному навчанні. В цей день ми мали б радіти зустрічі один з одним на шкільному святі, набажати дітям прекрасних слів, але…. Цьогоріч  ми зустрічаємо свято Останнього дзвоника в дуже складний для нашої держави час, в час подій, які назавжди змінюють нашу країну та наших людей.

                Війна розлучила шкільних друзів, відібрала радісний гомін святкової лінійки, але є те що їй не під силу. Наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завджи буде з нами.

               Дорогі здобувачі освіти, вчителі та батьки! Щиро вітаю всіх із закінченням цього нелегкого навчального року. Бажаю миру нашій Україні, щасливого дитинства, шкільних років та чудових літніх канікул - дітям, терпіння і віри всім дорослим аби пережити ці складні часи. Щиро бажаю всім випускникам знайти свою життєву стежину. Ви – майутнє нашої держави. Бережіть себе, виховуйте в собі людину, ставайте професіоналами, аби Україна мала щасливе майбутнє, а ви жили у вільній та багатій країні.

           Маю велику надію, що перемога українського народу не за горами і що новий навчальний рік ми зустрічатимемо в звичних мирних умовах. А випускники зможуть спокійно обрати навчальний заклад у містах-героях.

           Мої вітання, моя подяка батькам, педагогам, наставникам, вихователям. Бажаю усім мирного неба, міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

          Нехай цей хвилюючий  дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою в завтрашній день.

 

З найкращими побажаннями,

 голова Ліплявської громади Сергій ГЕРАЩЕНКО