Голосування за малюнки на тему «Моє майбутнє в мирній Україні» триває —переглянути та обрати найкращий

          Триває голосування за роботи, подані на щорічний конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Обрати найкращий малюнок можна до 9 червня. Автори найкращих робіт отримають подарунки.

            Втретє поспіль Координаційний центр з надання правової допомоги проводить щорічний конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Цьогорічна тема конкурсу «Моє майбутнє в мирній Україні».

           Переглянути роботи та віддати свій голос за найкращу можна до 9 червня на сайті: http://art-konkurs.legalaid.gov.ua.

            Конкурс проходить у трьох вікових номінаціях:

  • Молодша група (серед дітей віком до 8 років);
  • Середня група (від 9 до 13 років); 
  • Старша група (від 14 до 17 років). 

            13-17 червня 2022 року буде визначено переможців. Усього буде обрано 9 переможців — по три у кожній віковій номінації (перше, друге та третє місце відповідно до кількості вподобань до робіт на сайті конкурсу). 

            Результати буде оголошено на сайті конкурсу та на сайті системи безоплатної правової допомоги. Переможці отримають подарунки.

            Переглянути малюнки та голосувати: http://art-konkurs.legalaid.gov.ua.

            Конкурс проводиться за підтримки проєкту «Права людини для України», який впроваджується ПРООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

            Детальніше про конкурс: https://bit.ly/3sfjBA7

           Довідково. У 2021 році конкурс малюнків «Країна моїх прав» проходив на тему протидії булінгу. Дізнатися більше про його результати та переглянути малюнки можна за посиланням: https://bit.ly/3ygOyYx. Відео з нагородження переможців: https://www.facebook.com/Ukraine.Legal.Aid/videos/947041819406426