Шановні жителі громади та внутрішньо переміщені особи!

 

З метою забезпечення рівня доступності населення до медичних послуг та ефективного обслуговування населення Канівщини на засадах загальної практики-сімейної медицини, одним із найважливіших завдань Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги Канівської міської ради Черкаської області є  пацієнт-орієнтована модель надання медичних послуг.

Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги Канівської міської ради Черкаської області працює за адресою м. Канів вул. Успенська 15:

  • з понеділка по п’ятницю: з 8-00 до 17-00
  • субота, неділя та св’яткові дні: з 9-00 до 14-00

В нашому закладі Ви можете отримати первинну медичну допомогу та медичну допомогу за невідкладними показами, що здійснюється без попереднього запису, поза чергою; консультацію лікаря загальної практики-сімейної медицини з будь яких питань; оформити пільгові рецепти за програмою «Доступні ліки» та направлення за показаннями до лікарів спеціалізованої та високоспеціалізованої медичної допомоги; безкоштовно пройти наступні дослідження: загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, глюкоза крові, загальний холестерин, вимірювання артеріального тиску, електрокардіограма, обстеження швидкими тестами на вагітність, ВІЛ-інфекцію, вірусні гепатити та тропоніни.

Для отримання безкоштовних ліків, необхідно прийти на прийом до

свого сімейного лікаря, якщо ви внутрішньо переміщена особа, і декларації з лікарем не маєте, тоді до чергового лікаря та отримати рецепт на ліки.     

          Видача безкоштовних ліків за рецептом лікаря відбувається в нашому закладі на 3-му поверсі в кабінеті №305.

          Запрошуємо на щеплення від COVID-19, адже пандемія коронавірусу не завершилась і ризик захворіти залишається. Вакцинація забезпечить найкращий захист від тяжкого перебігу і ускладнень від COVID-19.

В наявності є вакцини: Комірнаті (Пфайзер) та Коронавак. Щеплення абсолютно безкоштовне.

В нашому закладі можна отримати і рутинну вакцинацію: проти поліомієліту, дифтерії, правця та кашлюка.

Також ви можете отримати щеплення завітавши до однієї із наших амбулаторій в с.с. Бобриця, Ліпляве, Мартинівка, Межиріч, Степанці,  Таганча.

Якщо виникли питання, телефонуйте до нашого контактного центру:

0800-218-424 (всі дзвінки, як з мобільного так і зі стаціонарного безкоштовні).

Більше інформації на нашому сайті https://kaniv-centr.pmsd.org.ua/ та на сторінці Facebook.

Чекаємо Вас в нашому закладі

З повагою, Адміністрація!