Фото без опису

Сьогодні, 22 червня в Ліплявській громаді на базі комунального закладу "Ліплявський ліцей» та в Келебердянському сільському Будинку культури для дітей віком від 4 до 10 років відбувся показ  лялькової вистави «Троє поросят».

Нажаль, трішки підвела погода і не всім охочим вдалося відвідати чудовий захід, та все ж виставу переглянуло понад 60 дітлахів громади із числа місцевих та внутрішньо переміщених сімей. Дитяча радість та веселий сміх були щирою вдячністю  акторам за чудову постановку.  

 

ДЯКУЄМО від себе особисто, від батьків та від наших дітлахів:

- ініціаторам,  організаторам та спонсорам заходу - БФ «МХП-Громаді» та директору ТОВ НВФ «УРОЖАЙ» МХП, депутату Черкаської обласної ради Олександру ВОСКОБОЙНІКУ;

-  акторам Черкаського академічного театру ляльок за дуже цікаву динамічну виставу та чудову постановку.

ДЯКУЄМО Вам за вашу небайдужість та надану можливість, у цей складний  для всіх нас час, відволікти дітей від жахливих подій сьогодення    та долучити до мистецтва. Життя триває, і кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство. Дякуємо Вам за свято, яке Ви подарували нашим діткам. Бажаємо Вам творчих успіхів, процвітання і постійної задіяності!!!

 

 

  Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради