Фото без опису

         В зв’язку з веденням бойових дій на території України виникла проблема з паливом, якого катастрофічно не вистачає. Тому постало питання вивезення твердих побутових відходів, маса яких збільшуються у геометричній прогресії. Люди хочуть, щоб від них вивозили картоплиння, бур’ян, гілля, трупи свійських тварин та інше. Таке враження, що люди вважають, що працівники комунального підприємства зобов’язані прислуговувати жителям нашої громади. Жителі населених пунктів громади мають великі подвір’я, гноярки, можуть облаштовувати компостні ями, складувати зелену масу, а потім все це використовувати як перегній для покращення родючості ґрунтів. Але їх мешканці виносять усе, що зайве і викидають.

         Шановні жителі Ліплявської громади! Якщо раніше комунальне підприємство вивозило протягом одного тижня на місяць, згідно графіка то тепер потрібно їхати двічі або тричі, а це додаткові витрати, особливо пального, якого катастрофічно мало.  

         Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради, комунальне підприємство «Добробут» звертаються до жителів громади усіляко сприяти тому, щоб не викидати побутові відходи за межі свої домоволодінь, щоб не накопичувати їх там. Вивіз відходів не скасовується, але лише буде проводитись коригування його вивозу.

         Закликаємо всіх жителів громади до розуміння і спільної роботи задля того, щоб населені пункти були кращі, виконаймо наші зобов’язання перед наступними поколіннями, перед природою, яка потребує очищення і бережливого ставлення.

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради