Попри те, що сонячних днів ще дуже багато, Ліплявська громада вже готується до холодів одночасно по декількох напрямках. Це готовність котелень до старту опалювального сезону, наявність спецтехніки та заготівля дров там, де є котли з твердим опаленням. Заготівлю дров громада проводить самостійно. В особливому полі зору школи, будинки культури та заклади охорони здоров’я.

Ми живемо в умовах війни, яка ставить перед нами свої вимоги. Тому вже нині маємо подбати про те, щоб взимку наші установи опалювалися і щоб жителі громади не відчували дискомфорту.

У селі Озерище Келебердянського старостинського округу ще з весни розпочали заготовляти дрова на наступний опалювальний сезон. Вирізали сухостій та аварійні дерева та заготовляють дрова для опалення комунальних закладів. Дрова рубають, сушать та складують в спеціально відведені місця. На кілька зимових місяців комунальним закладам села необхідно 15,0 м3 дров. Наразі своїми силами, без використання бюджетних коштів заготовлено 10,0 м3. До початку опалювального сезону планується забезпечити паливом ще необхідних 5,0 м3.