Фото без опису

Одним із пріоритетних завдань Ліплявського громади є турбота про чистоту та благоустрій нашої підвідомчої території. Тепла літня погода сприяє швидкому росту трав’яного покриву, а у працівників комунального підприємства зараз дуже багато роботи. Окультурення зелених насаджень з санітарною вирізкою сухих, аварійних дерев, вивіз сміття та ліквідація стихійних сміттєзвалищ, обкошування узбіччя - цим усім займаються наші комунальники КП «Добробут».

 У старостинських округах завдяки згуртованій роботі, роботи із благоустрою з початком літа практично і не припинялись. Всі адмінустанови та прилеглі до них території приведені до належного стану.  Ліквідовано  стихійні  сміттєзвалища. Систематично проводиться обкошування адмінбудинків, дитячих майданчиків, кладовищ та узбіч вулиць всіх населених пунктів.

Влітку роботи з благоустрою виконуються постійно, але, на жаль, не всі  люди поважають працю інших. Неприємно бачити купи сміття у парку, де відпочивають люди, граються діти.

Шановні жителі громади, давайте спільними зусиллями дбати про порядок і чистоту у нашій громаді, бути свідомими, дбайливими та цивілізованими громадянами! Необхідно пам’ятати, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки сільська рада, але й кожна людина.