ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!!!

Для полегшення повернення переплат за газ жителям нашої громади, щоб не створювати черги до газопостачальної компанії та для надання допомоги з цього питання Ліплявська сільська рада проводить відповідний прийом громадян.

 

До Ліплявської сільської ради та до старостинських округів Ліплявської громади потрібно подати заяву про повернення коштів, з наступними документами:

1. Копія паспорта (завірена належним чином: «згідно з оригіналом», дата, підпис) власника особового рахунку.

2. Копія ідентифікаційного коду (завірена належним чином: «згідно з оригіналом», дата, підпис власника особового рахунку).

3. Довідка банку про наявність карткового рахунку з реквізитами (або виписка з Приват 24 з написом «реквізити підтверджую, ПІБ, дата, підпис»).
4. Оригінали квитанцій про оплату за природний газ (копії або фотокопії рахунків завірені належним чином: «згідно з оригіналом», дата, підпис власника особового рахунку), квитанції за період, коли виникла переплата.

5. У разі оформлення особового рахунку на одного члена родини, а оплату проведено іншим членом родини, необхідно власнику особового рахунку власноруч написати заяву про згоду повернення зайво сплачених коштів та повернення їх платнику. При цьому платнику необхідно надати копії документів, що зазначені у пунктах 1,2,3,4.

 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради