Фото без опису

15 вересня 2022 року під головуванням Ліплявського сільського голови Сергія Геращенка відбулось чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому розглянуто 6 питань порядку денного.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення створити комісію з організації обстеження зруйнованих та пошкоджених об’єктів для оперативного реагування на ліквідацію наслідків збройної агресії російської федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд на території Ліплявської територіальної громади.

Також на засіданні виконавчого комітету була створена комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам. На комісію покладені обов’язки по визначенню заподіяної шкоди внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, псування земель, порушення режиму, нормативів і правил їх використання.

Члени виконавчого комітету розглянули та внесли зміни до Програми розробки містобудівної документації Ліплявської сільської ради на 2021-2022 роки. Також у ході засідання члени виконавчого комітету внесли зміни і доповнення до бюджету Ліплявської територіальної громади на 2022 рік.

Розглянули низку питань та прийняли рішення що стосувались виділення одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини та надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади.  

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.