Фото без опису

13.09.22 та 21.09.22 благодійники об'єднались навколо Ліплявської громади, яка прихистила у себе вимушених переселенців.

Місцевий фермер-волонтер Дмитро Радюк, який надав допомогу – дитяче харчування, памперси, одяг та взуття для дорослих і  дітей.

Благодійна організація БФ «МХП-Громаді» в особі директора Тетяни Волочай та представника БФ «МХП-Громаді» Віталія Очеретяного, які надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, наборів засобів гігієни, одягу та взуття.

Місцевий житель Савонік Атанолій, який вкотре доставив гуманітарну допомогу власним транспортом та допоміг навантажити та розвантажити її.

Висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу. Надаючи допомогу в цей нелегкий час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Сподіваємось на подальшу співпрацю.

ПІДТРИМКА ОДИН ОДНОГО – ЦЕ ТАКОЖ СИЛЬНА НАША ЗБРОЯ!

Продуктові набори та набори засобів гігієни сформовано та роздано внутрішньо переміщеним сім’ям, які прибули до громади з районів де тривають бойові дії та які перебувають у тимчасовій окупації.

Хто ще не отримав такої допомоги, звертайтесь за місцем вашої тимчасової реєстрації, а саме в приміщення Будинку культури с. Ліпляве та старостинські округи  с. Прохорівка, с. Келеберда, с. Озерище.

Зараз, як ніколи, дуже важливо гуртуватися і підтримувати один одного.

Дякуємо усім, хто залишається небайдужими та долучається до доброї справи.

 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради.