Фото без опису

Сільський голова та виконавчий комітет Ліплявської сільської ради висловлює велику вдячність усім небайдужим жителям нашої громади які долучилися до збору сільськогосподарських продуктів для потреб Збройних Сил України!

      Збір продукції тривав три дні, з 27 по 29 вересня. Знову непогода та гаряча пора, але це не завадило нам зібрати необхідну  кількість продукції. Спільними зусиллями, за участю всіх сіл громади, ми зібрали понад тонну сільськогосподарських продуктів вирощених у власних домогосподарствах, цьго разу цеморква, капуста, буряк, часник, цибуля, перець та зелень.

      Сьогодні всю зібрану продукцію передано благодійній організації «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РУХ «ВЗАЄМОДІЯ»» для подальшої переробки та виготовлення сухих наборів для швидкого приготування Борщу. Сформовані набори будуть передані  воїнам ЗСУ, нашим захисникам.

     Щиро ДЯКУЄМО, всім активним та небайдужим жителям, котрі внесли свій внесок для досягнення нашої спільної та великої мети, для нашої ПЕРЕМОГИ!       Хай Господь вам сторицею віддячить за ваше розуміння, добро, підтримку та безкорисність.

       Ми віримо в українську армію! Спільно молимось за наших захисників!

     Підтримаємо ЗСУ! Віримо в Перемогу! Разом до перемоги!

     

Сільський голова та виконавчий комітет Ліплявської сільської ради