Фото без опису

28 жовтня 2022 року відбулося засідання 26-ї позачергової сесії Ліплявської сільської ради VIII скликання.

У роботі засідання сесії взяли участь 15 депутатів з двадцяти двох.

На сесію було винесено 14 питань. Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися постійними профільними комісіями сільської ради.

Ключовими питаннями порядку денного стали виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради на 2022 рік за перше півріччя 2022 та виконання комплексної Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання Ліплявської сільської ради на 2021-2024 роки.

Також депутати затвердили звіт про виконання бюджету Ліплявської сільської територіальної громади за 9 місяців 2022 року та погодили внесені зміни до бюджету Ліплявської територіальної громади на 2022 рік. Заслухали представника сільського комунального підприємства «Добробут» про роботу та результати діяльності даного підприємства в 2022 році.

У ході засідання депутати розглянули та прийняли ряд рішень із земельних питань.

         Усі питання порядку денного сесії були  детально обговорені депутатами, прийняті рішення з питань, які були внесені згідно порядку денного, та з якими можна буде ознайомитися на офіційному сайті Ліплявської сільської ради.