Фото без опису

      15 листопада під головуванням Ліплявського сільського голови Сергія Геращенка відбулося пленарне засідання 27 позачергової сесії VIII скликання  Ліплявської сільської ради.   

     У засіданні сесії взяв участь народний депутат України Віталій Войцехівській, який обговорив з депутатами питання капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-24-04 та мостового переходу в с.Сушки.

Під час засідання  було розглянуто 10 питань порядку денного. 

      На сесії депутати  затвердили Програми: «Про Програму підтримки Черкаського батальйону територіальної оборони в/ч Ф7324 на 2022-2025 роки», «Про Програму організації рятування людей на водних об’єктах Ліплявської сільської ради Черкаської області на 2023 рік», «Про Програму розробки містобудівної документації Ліплявської сільської ради на 2023-2024 роки», «Про місцеву цільову Програму «Територіальна оборона Ліплявської територіальної громади на 2022-2024 роки».  

       Наступним питанням, яке було розглянуто, це внесення змін до бюджету Ліплявської сільської  територіальної громади, попередньо схвалене на засіданні виконавчого комітету сільської ради.

         Також було розглянуто питання «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік та плану-графіку здійснення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів на 2023 рік».

         Окрім вищезазначених питань, на сесії були розглянуті й ухвалені  інші поточні питання. Пленарне засідання сесії пройшло конструктивно, змістовно та злагоджено.  Всі рішення сесії будуть оприлюднені на офіційному сайті сільської ради згідно чинного законодавства.