Фото без опису

21 грудня  відбулося пленарне засідання двадцять дев’ятої  сесії сільської ради восьмого скликання, яке провів  сільський голова Сергій Геращенко. Були підведені підсумки 12-місячної праці і водночас був даний старт справам наступного року.

У роботі сесії, на розгляд якої було винесено 16 питань, взяли участь 18 депутатів сільської ради із 22, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ сільської ради та старости сіл громади. Сесійному  зібранню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких були ретельно опрацьовані та розглянуті усі  питання порядку денного.   

Основними питаннями порядку денного були прийняття головного фінансового документу Ліплявської  територіальної громади - бюджету на 2023 рік та надання дозволу на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ліплявської територіальної громади Черкаської області, який має поліпшувати умови життя місцевого населення та сприяти економічному зростанню, він є інструментом для поліпшення якості життя.
         Також в ході засідання депутатами були розглянуті такі питання: про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради на 2023 рік, про Програму підтримки народжуваності та 2023-2025 роки, про затвердження структури, штатних розписів, загальної чисельності та умов оплати праці, про внесення змін до бюджету Ліплявської сільської ради, про цільовий фонд Ліплявської сільської ради на 2023 рік, про звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, про план роботи Ліплявської сільської ради на 2023 рік, звіти постійних комісій, розглянуто ряд земельних питань.

Оскільки це була завершальна сесія у 2022 році сільський голова Сергій Геращенко подякував депутатам за плідну, злагоджену, конструктивну роботу, за активну громадську позицію та небайдужість до долі Ліплявської територіальної громади і кожного її жителя. Привітав усіх присутніх з прийдешніми святами, побажав усім міцного здоров’я і сімейного затишку, миру та благополуччя. З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні Сергій Валентинович вручив грамоти Ліплявської сільської ради депутатам сільської ради Наливайко Тетяні Володимирівні та Кисляку Ігорю Анатолійовичу. Грамотою Черкаської районної військової адміністрації та Черкаської районної ради нагороджена депутат сільської ради Джуриленко Леся Анатоліївна.

Результатом роботи стало  ухвалення  проектів рішень з усіх питань порядку денного.

Відповідно до регламенту Ліплявської сільської ради рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті сільської ради.