Фото без опису

Новорічні свята – це диво, яке чекають усі, але особливо бажано воно для дітей, які вірять та чекають на здійснення бажань та мрій.

Тому, саме напередодні Нового Року, за сприянням Ліплявського сільського голови Сергія Геращенко Святий Миколай, працівники виконавчого комітету Ліплявської сільської ради вручили солодкі новорічні подарунки дітям, які потребують особливої уваги і підтримки.

          Це діти сироти, позбавлені батьківського піклування, діти, які потрапили в складні життєві обставини, внутрішньо переміщені діти, діти з інвалідністю та діти з багатодітних сімей, які проживають на території Ліплявської сільської територіальної громади.

Також виконавчим комітетом Ліплявської сільської ради та незмінним спонсором БО «БФ «МХП – ГРОМАДІ» в особі директорки Тетяни Волочай напередодні новорічно-різдвяних свят було подаровано солодкі подарунки всім учням закладів освіти та вихованцям дошкільних структурних підрозділів Ліплявської сільської ради.

Висловлюємо вдячність за допомогу створення святкової атмосфери передноворічного свята: народному депутату Віталію Войцехівському, голові фермерського господарства «Едельвейс» Івану Слюсару, директору ТОВ «Канівське Лівобережне мисливське господарство» Івану Хорошуну, готельному комплексу «Тихий ліс», керівнику ТОВ «Гладківщинське ХПП» Світлані Солодкій, ПП Аллі Буслі.

Дорогі наші діти! Бажаємо, щоб у Вас було більше позитивних емоцій, радісних несподіванок, приємних сюрпризів. Нехай життя дарує приємні подарунки та супроводжує удача! Вірте у новорічні дива і вони обов'язково здійсняться!