Фото без опису

Головне завдання тилу – зробити все, щоб наші військові не мерзли в холодну вогку погоду. Для цього у Ліплявській громаді виготовляють окопні свічки.

Друзі, пам'ятаєте ми оголошували збір матеріалів для виготовлення окопних свічок?

Бляшанки з-під консерви та картон, які звично потрапляють на смітник, нині перетворюються на окопні свічки, що стають рятівним джерелом світла і тепла. Одна бляшанка зі скрученим картоном, залита воском, горить від 1,5 до шести годин. Така окопна свічка не боїться вологи та вітру, а її полум’я сягає 30 см – нею легко можна освітити окоп чи підвал. 

Спільними зусиллями всіх небайдужих вдалося зібрати бляшанки, картон, віск, парафін. А учасниками художньої самодіяльності Ліплявського СБК, школярами та працівниками Келебердянського та Ліплявського ліцеїв виготовлено 130 окопних свічок, які разом із маскувальними сітками, передані 1 піхотному батальйону 3-тій окремій танковій Залізній бригаді ЗСУ.

Для нас немає поганої погоди, для нас немає слова – не можу чи не хочу, для нас єдине –  ми будемо робити усе, щоб допомагати нашим військовим та пришвидшувати нашу Перемогу!