Через терористичні обстріли енергетичної інфраструктури, країна-терорист росія намагається шантажувати нашу країну і звичайних українців відсутністю світла, тепла і води. Поки наші Захисники і Захисниці відбивають ворожі атаки, ми намагаємося попіклуватися про всебічний гармонійний розвиток кожного жителя громади.

Для забезпечення безперебійного живлення закладів освіти та медичних закладів виконавчий комітет Ліплявської сільської ради профінансував та придбав для КЗ «Келебердянський ліцей» бензиновий генератор потужністю 8 кВт, для Ліплявської амбулаторії ЗПСМ бензиновий генератор потужністю 3 кВт.

Ці альтернативні джерела енергії дозволять підтримувати роботу котельні в амбулаторії та здійснювати електропостачання у приміщеннях ліцею. Вони використовуються як резервне джерело живлення і застосовуються в закладах для недопущення аварій на котельні, так як працівникам котельні дуже складно контролювати процес опалення через аварійні відключення електроенергії.

Відтепер усі  заклади загальної середньої освіти Ліплявської громади, які працюють у звичному режимі, мають резервне джерело електропостачання, що забезпечить безперервний освітній процес. А амбулаторія залишиться з теплом, бо без генератора твердопаливний котел не розподілятиме тепло в разі аварійного вимкнення світла.

Віримо, що в найкоротший час ситуація зміниться на краще, працюємо для нашої Перемоги!