Фото без опису

ОЗДОРОВЛЕННЯ в санаторії Сосновий бір

ЗДОРОВІ ДІТИ - щастя і радість для родин

За ініціативи Черкаської ОВА та депутатів Черкаської облради, при підтримці директора ТОВ НВФ ,,УРОЖАЙ,, МХП Олександра ВОСКОБОЙНІКА , БФ МХП-Громаді - директорки Тетяни Волочай та голови ГО ,,Патріоти рідного краю,, Юрія РОМАНЧІ в комфортабельному і гостинному дитячому санаторії ,,Сосновий бір,, м.Черкаси в цьому 2023 р. наразі за січень безкоштовно оздоровилися 4 дітей Ліплявської громади.

Під час двотижневої оздоровчої кампанії, діти забезпечуються 5-и разовим збалансованим харчуванням, профілактичними медичними процедурами за діагнозом, навчанням з основних предметів та активними заходами дозвілля.

ЗАВДЯКИ вмілого і професійного керівництва оздоровчого закладу та підтримки підприємств Агрохолдингу МХП - санаторій забезпечений постійним теплом, електроенергією та надійним укриттям на час повітряних тривог.

ДОПОМОЖІТЬ ДІТЯМ ОЗДОРОВИТИСЯ

Запис на ІІІ зміну до 3 лютого (зміна з 11 по 24.02)

ІV зміна з 26.02 лютого (запис до 20 лютого)

ЗАПИС дітей в групи (з повними даними та контактами батьків і тільки дітей 8-15 рр., які в 2023 р. не оздоровлювалися) проводиться в директорів шкіл, відділі освіти, а також у Наталії Старікової ( 050 4140887 Черкаси) та в Канівській Приймальні О.Воскобойніка 0961860140 (kaniv4k2015@ukr.net)

ТАК ВСІ РАЗОМ І ЗРОБИМО ДІТЯМ ДОБРО та ОЗДОРОВЛЕННЯ В ЦЕЙ СКЛАДНИЙ ЧАС