Фото без опису

14 ЛЮТОГО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДАРУВАННЯ КНИГ!!!

Це свято, яке відзначають з 2012 року, об’єднує тих, хто дарує книги.

Книга - одна з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні Знань. В книгах розповідається про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Книгу ще називають восьмим чудом світу, а бібліотеку - будинком життя.

 Бібліотеки Ліплявської громади завжди чекають своїх читачів і відвідувачів. Завідувачі бібліотек Ліплявської громади щиро дякують жителям сіл Ліпляве, Келеберда, Озерище, Сушки та Прохорівка, гостям, які подарували книги бібліотеці.

Подарувавши книгу бібліотеці, ви стали продовжувачем традицій благодійності. Навіть одна подарована книга має велике значення! Кожен дар важливий, адже він дає можливість продовжити життя книзі і ваші книги будуть знову і знову радувати читачів!

Книга - найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це - найцінніший подарунок.

 Щиро дякуємо всім читачам і відвідувачам бібліотек та бажаємо всім міцного здоров'я, радості, наснаги та мирного неба. "Не оминайте наш поріг, Беріть скарби нетлінних в руки, Нема прекрасніших доріг, Ніж в цей вселюдський храм науки".