Фото без опису

Облаштування інфраструктури, проведення ремонтних робіт в освітніх закладах, ФАПах, закладах культури – такі основні пріоритети роботи Ліплявської територіальної громади на чолі з головою Сергієм Геращенком.

За залишки коштів освітньої субвенції, у комунальних закладах «Ліплявський ліцей» та «Келебердянський ліцей» провели заміну старих дверей на сучасні металопластикові.

Всього у закладах освіти встановили 19 дверей. У Ліплявському ліцеї замінили 12 дверей, встановлених ще у 1978 році, на нові металопластикові.  У Келебердянському ліцеї замінили 7 дверей у класних кімнатах, встановлених в 1985 році, коли ще побудувалась школа, на металопластикові.

Наразі в закладах роботи по заміні дверей завершено. А вчителі з школярами дуже задоволені тим, що керівництво громади подбало про комфорт під час їхніх уроків та відпочинку.

Заміна старих дерев’яних дверей на сучасні металопластикові дозволить суттєво зменшити використання енергоресурсів під час опалювального процесу, забезпечить комфортний мікроклімат шкільним приміщенням та належні санітарно-гігієнічні умови перебування дітей у школі.