Фото без опису

20 лютого Україна вшановує пам’ять наших сучасників – мирних громадян, які у час Революції гідності вийшли на Майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти нашу національну ідею та вибороти вільну і незалежну країну! Світла пам’ять про кожного героя, який  віддав своє життя за ці найвищі цінності та ідеали, – глибоко в нашому серці.

 

День Героїв Небесної Сотні – жалобний день, але він про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність українського суспільства захищати державну незалежність України. Саме 20 лютого 2014 року почалася війна, в якій українці потужно захищали свої цінності. І ми бачимо прямі паралелі між протистоянням та активною фазою російсько-української війни – застосування зброї проти беззбройних протестувальників тоді і проти цивільного населення під час війни, використання забороненої зброї.

 

Ми пам’ятаємо і віддаємо шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні, вклоняємося кожному, хто виступив проти авторитарного режиму, і всім тим, хто зараз захищає нас від російської агресії, не втрачає гідність на усіх рівнях в щоденному житті задля кращого майбутнього.

Герої не вмирають, вони вічно будуть жити в нашій пам’яті!

Слава Україні! Слава Героям!

 

Сільський голова Сергій Геращенко