Фото без опису

 Аби хоч якось підтримати наших захисників, які боронять сьогодення, кожен,  допомагає  як може:  хтось власноруч виготовляє окопні свічки, які не тільки освітлюють, а й хоч трішки зігрівають в окопах, хтось плете маскітні сітки, купує і переправляє на фронт буржуйки, одяг, різний інвентар, допомагає продуктами харчування та фінансово. 

 А сьогодні в перший день Масляної багато жінок нашої громади взялися за випікання млинців, долучившись до акції «МЛИНЦІ-ПОДЯКИ» нашим Захисникам. Готували з різноманітними  начинками: мясні, печінкові, з грибами, з капустою, творогом та вишнею і звичайні без начинки.

2500 млинців будуть передані військовим, які захищають нас, як прояв подяки та підтримки від жителів Ліплявської громади.

Дякуємо, що у нашому шаленому ритмі життя не забуваєте про головне – творити хороші справи, дарувати надію, за Ваші великі серця, прагнення зробити світ кращим.

 Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Ліплявської сільської ради дякуємо нашим захисникам за мужність, витривалість та патріотизм, за те, що вони  ціною свого здоров’я та  життя боронять кордони України та захищають її інтереси.

Нехай ангели оберігають вас від небезпеки і повертають живими додому з Перемогою.

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми - непереможні!

 Слава Україні! Героям слава!

 

Сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО